KAM 50 M HOLZMANN

Lepilka ročna na topli zrak

širine do 50 mm

debelina traku do 2 mm

3 hiztorsti segrevanja

v kompletu tudi nož za odrez na koncih in vzdložno

KAM 65 PRO HOLZMANN

Vrhunska  in profesionalna lepilka z vročim nanosom lepila. Odlična , tako za ravnine, kot za krivulje. Zelo hitra pripravljenost v cca 4 min,

Regulacija hitrosti na ročki je pomembna pri hitrosti, kvaliteti in krivuljah ko jih lepite.

Nastavljiva temeperatura lepelo je elektronsko nadzorovana in omogoča delo z različnimi lepili v različbih temperaturnih območjih.

Naj vas cena ne prevara, ker gre za dejansko odličen , preizkušen stoj , ki bi ga moralla imeti vsaka mizarska delavnica, ki potrebuje zanesljivost in hietro pripravljenost, ter vrhunsko zalepljen rob na panel.

KAM 65 PRO SET HOLZMANN

Dodaten set z vakumskimi prijemalci, 

rezkarr R2 

škarje za odrez na koncu ravno 

vzdolžne škarje

pakirano v kovčku

VSE INFORMACIJE:

E-mail: info@depoles.com  

Mobil:  031/334-858  Dejan

          040/292-867 Blaž

logo 2.jpg

Vse cene objavljene na naših straneh so brez 22% ddv  razen, če ni drugače napisano ali določeno. Možnost  napak pri vnosu. Vse pravice pridržane.  Vsi proizvajalci si pridružujejo pravico spremembe na strojih in tehničnih podatkih brez predhodnega pismenega ali ustnega obvestila. Slike in dejanski tehnični podatki o strojih se lahko razlikujejo in zato ne prevzemamo odgovornosti! Ostalo,   pod pogoji poslovanja!

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

Vse informacije na naši spletni strani so informativne narave, ter ni nujno, da opisujejo dejansko stanje stroja. Možnost napak pri vnosu, za kar se opravičujemo, za kakršnekoli napake ne odgovarjamo, lahko pa nas na njih opozorite.Vse pravice proizvajalcev in prodajalca pridržane. Slike na naši spletni strani so naša last! Proizvajalec si pridružuje spremembo brez predhodnega obvestila. Poslovanje in pogoji poslovanja so objavljeni na naši spletni strani pod zaviithkom o nas!

KAM 65 PRO